Tulosta

Allergioista

Slankan laktoosittomat ja gluteenittomat tuotteet on merkitty *-merkillä suuri tuotekuva. < 0.01% laktoosia = laktoositon, valmiiksi tehdyssä tuotteessa. Pirtelöt ja keitot sekä ateriapatukat ovat maitopohjaisia. Slankan ateriat sopivat myös allergikoille. klikkaa tuotekuvaa nähdäksesi tietoa ravintoaineista ja tuotteen sisällöstä.

allergener-slanka-vlcd-viktminskning-1

Laktoosimäärä perustuotevalikoimassa

Laktoosi (= maitosokeri) on maidon luonnollista sokeria. Käytämme rasvatonta maitoa tuotteissamme (rasvatonta maitojauhetta). Slankan tuotteet sisältävät noin 11-12 g laktoosia per pussi (45 g jauhetta). Teoreettiset laktoosiarvot Slankan VLCD tuotteiden välillä ovat 24-27 g / 100 g jauhetta. Pussin sisältö on 45 grammaa. • Suklaa 25 g / 100 g

• Suklaa 25 g/100 g
• Minttusuklaa 25 g/100 g
• Mansikka 27 g/100 g
• Vanilja 27 g/100 g
• Cappuccino 25 g/100 g
• Trooppinen 23 g/100 g
• Kana 26 g/100 g
• Vihannes 27 g/100 g
• Suklaavanukas 14 g/100 g
• Mango/Kookosvanukas 13 g/100 g

Soija-intoleranssi

Tuotteisiimme ei ole lisätty soijajauhoa. Tuotteemme sisältävät pienen määrän soijalesitiiniä stabilisaattorina.
 

Keliakia

Pirtelöissämme ja keitoissamme ei ole lisättyä gluteenia. Suklaa-toffee -ateriapatukassa on riisikeksi, joka sisältää gluteenia. Minttu-suklaa -patukka on gluteeniton. Erityistä kauraa voidaan käyttää gluteenittomissa tuotteissa, ja näin Slanka myös toimii. Slankan tuotteet sopivat useimmille henkilöille.

Pähkinäallergia

Meillä on pähkinätön vaihtoehto VLCD-tuotteillemme sekä ateriapatukoille. Nämä tuotteet soveltuvat useimmille henkilöille.

Fruktoossi

Yhdessä omenassa on kaksi kertaa niin paljon fruktoosia kuin yhdessä Slanka-pirtelössä

Sitrusallergia

Sitrushedelmiä ei käytetä Slankan perusvalikoiman pirtelöissä eikä keitoissa. Jotkut sitrusallergikot voivat saada oireita myös tomaatista. Vihanneskeitossa on tomaattirakeita. Ateriapatukoissa on mukana sitrus-antioksidanttia.

Fenyyliketonuria (PKU), metabolinen sairaus ”aspartaami-allergia”

Pirtelömme, keittomme ja ateriapatukkamme eivät sisällä aspartaamia! ”Aspartaami-allergian” sijaan on usein tapana puhua taudista nimeltä ”Fenyyliketonuria (PKU)”. Kyseessä on pikemminkin aineenvaihdunnan sairaus kuin allergia. Aspartaamin sijaan olemme valinneet makeutusaineeksi fruktoosin sekä asesulfaami K:n, josta ei ole negatiivisia tutkimustuloksia. Se on täysin kaloritonta, ei metabiloidu elimistössä ja kulkee kehon läpi muuttumattomana. Tuotteemme eivät ole makeutusaineettomia – mutta aspartaamia niissä ei ole lainkaan.

Selleriallergia

Selleriä käytetään keittojen mausteena. Slankan muut tuotteet eivät sisällä selleriä.

Hiiva-intoleranssi

Slankan tuotteisiin ei ole lisätty leivontahiivaa eikä hiivauutetta (Tuotteissa saattaa kuitenkin esiintyä pieniä määriä luonnollisesti muodostunutta hiivaa, niin kuin kaikissa elintarvikkeissa).

Vegaanit

Slankan pirtelöt, keitot, vanukkaat ja ateriapatukat ovat maitopohjaisia. Kanakeitossa ja Thai-keitossa on kanaa ja kananmunaa. Ateriapatukat saattavat sisältää kananmunan jäämiä.

Kasvissyöjät

Pirtelöt, vihanneskeitto, vihreä keitto, vanukkaat ja ateriapatukat ovat vegetaarisia.